NEN1010 keuring

NEN 1010 is van toepassing op elektrische installaties in de woning- en utiliteitsbouw en de industrie. Dit kunnen geheel nieuwe installaties zijn, maar ook wijzigingen en uitbreidingen van installaties, inclusief delen van de bestaande installatie die door wijzigingen en uitbreidingen zijn aangepast.

Daarnaast is de NEN1010 ook van toepassing op de periodieke keuring van uw installatie.

NEN1010 keuring door Multios Services

Wat houdt het in?

Bij het plaatsen van nieuwe elektrische laagspanningsinstallaties in bedrijfspanden dient te worden voldaan aan de opleveringsinspectie NEN 1010.

Waarom is het nodig?

Volgens het bouwbesluit is dit wettelijk verplicht om bij oplevering van nieuwe installaties of ingrijpende wijzigingen aan de instalatie te voldoen aan de NEN 1010. Deze keuring is van toepassing bij elektrische installaties in de woning- en utiliteitsbouw. Tevens hanteren wij de NTA 8220, NPR 8040-1, NPR 5310.

Hoe doen we dit?

Tijdens deze keuring NEN 1010 controleren wij de installatie visueel en voert de inspecteur diverse veiligheidsmetingen uit op het voorkomen van risico’s op brand en elektrische gevaren. U krijgt na de inspectie een volledig digitaal rapport.

Oudere maar goed onderhouden installaties worden zeker niet meteen afgekeurd. Ons doel is een keuring op veiligheid, zonder commerciële insteek.

Neem contact op

Vul snel en makkelijk onderstaand formulier in

Contactformulier

9 + 11 =