Onze Services

Bij Multios Services streven wij ernaar om bij elke vraag de gepaste oplossing op maat aan te bieden. Neem een kijkje tussen onze

Ontdek ze hier

Bedrijfskeuringen

Zoals we al aangaven is het voor veel bedrijven niet meer duidelijk wat, hoe, welke en wanneer er een elektrische keuringen moeten plaats vinden. Wij merken dat hier vraag naar is.

Wij kunnen dit alles voor u uit handen nemen, of het nu gaat om u pand, handgereedschappen, aanpassingen ect etc, Wij maken voor u een overzicht om u te ontlasten.

 

NEN3140

Wat heel veel bedrijven en instanties niet weten is dat in de ARBO wet is vastgelegd dat werkgevers/eigenaren verantwoordelijk zijn voor de condities van hun elektrische installaties en equipment, wel met die verstande dat de veiligheid en gezondheid van gebruikers en werknemers niet in het geding is. De normen die gehanteerd worden komen vanuit de NEN3140.

 

Voor elk probleem een oplossing

Dat is precies wat we u willen bieden. Het maakt niet uit of het gaat over een reparatie, keuring of iets anders. We helpen u graag verder. We bieden oplossingen voor bedrijven en particulieren. 

Neem contact op

Vul snel en makkelijk onderstaand formulier in

Contactformulier

2 + 12 =