Onze Services

Bij Multios Services streven wij ernaar om bij elke vraag de gepaste oplossing op maat aan te bieden. Neem een kijkje tussen onze services.

Ontdek ze hier

Bedrijfskeuringen

Zoals we al aangaven is het voor veel bedrijven niet meer duidelijk wat, hoe, welke en wanneer er een elektrische keuringen moeten plaats vinden. Wij merken dat hier vraag naar is.

Wij kunnen dit alles voor u uit handen nemen, of het nu gaat om u pand, handgereedschappen, aanpassingen ect etc, Wij maken voor u een overzicht om u te ontlasten.

 

NEN3140

Wat heel veel bedrijven en instanties niet weten is dat in de ARBO wet is vastgelegd dat werkgevers/eigenaren verantwoordelijk zijn voor de condities van hun elektrische installaties en equipment, wel met die verstande dat de veiligheid en gezondheid van gebruikers en werknemers niet in het geding is. De normen die gehanteerd worden komen vanuit de NEN3140.

 

NEN1010 Keuring

NEN 1010 is van toepassing op elektrische installaties in de woning- en utiliteitsbouw en de industrie. Dit kunnen geheel nieuwe installaties zijn, maar ook wijzigingen en uitbreidingen van installaties, inclusief delen van de bestaande installatie die door wijzigingen en uitbreidingen zijn aangepast.

Daarnaast is de NEN1010 ook van toepassing op de periodieke keuring van uw installatie.

 

Reparatie/ Onderhoud

Mocht u equipment hebben wat defect is of het behoeft onderhoud. Of het nu gaat om een slijptol, boormachine of een lastractor, wij kunnen u hierin ondersteunen.

 

Ondersteuning/ Supervisie

Mocht u equipment hebben wat defect is of het behoeft onderhoud. Of het nu gaat om een slijptol, boormachine of een lastractor, wij kunnen u hierin ondersteunen. Het woord “supervisie” zegt het eigenlijk al. Heeft u niet genoeg handjes om het werk te controleren van derden? Dan kunnen wij voor u de juiste partner zijn.

 

Jachtenbouw

Jachtenbouw is voor ons geen onbekend terrein. Wij kunnen hier de rol als supervisor elektrical invullen. Kwaliteit staat net als bij ons hoog in het vaandel met daarbij een ondersteunende rol naar een subcontractor.

 

Neem contact op

Vul snel en makkelijk onderstaand formulier in

Contactformulier

13 + 10 =